Klantenservice

Heeft u vragen of gebruik voor hulp met het vinden van een zomerhuis of vakantiewoning, twijfel dan niet om kontakt op te nemen met ons. Onze klantenservice staat klaar alle dagen van de week, om uw verzoek te voldoen en antwoorden op al uw vragen. We kijken ernaar uit van je te horen.

Klantenservice kan bereikt worden op support@campaya.nl

Het is mogelijk het antwoord te vinden op uw vraag  in ons overzicht hieronder over veelgestelde vragen. 

Veelgestelde vragen


Je kan zowel online boeken als kontakt opnemen met onze klantenservice medewerkers op 78 77 52 71 of support@campaya.nl. Wanneer u de gewenste vakantiewoning heeft gevonden op onze site, klik je op " Bereken prijs ", daarna kan u verder gaan naar reservatie, " Boek nu ".
Het is heel  zeker om uw vakantiewoning te boeken bij Campaya.nl. We gebruiken de nieuwste zekerheidstechnologie en hebben een professionele  samenwerking met gerenommeerde partners. Je kan meer lezen over zekerheid in onze privacyverklaring.   privacy policy.
Dat is afhankelijk voor elke woning, deze informatie vindt u onder " Toegankelijkheid " als je op de woning klikt. Je hebt ook de mogelijkheid om te zoeken tussen woningen, of huisdieren zijn toegelaten op onze pagina; zomerhuis waar honden zijn toegelaten - klik hier. sommerhuse hvor det er tilladt medbringe hund - klik her.
Dat is verschillend van woning tot woning en afhankelijk van, welke type tent het is. Wenst u een tent op te zetten, kan u kontakt opnemen met onze klantenservice om de mogelijkheid te onderzoeken voor het gekozen zomerhuis. 
Het aantal personen in een zomerhuis dat is toegelaten, is aangegeven in de huisbeschrijving. In sommige toeval zijn meerdere personen toegelaten. Als je dit wenst, kan u kontakt opnemen met onze kantenservice voor meer informatie.  
Dat is afhankelijk waar de woning is gevestigd, en hoe ver het is naar het centrum, het strand, winkels en dergelijke. 
Als de woning vrij is voor of na uw verblijf, is het mogelijk om de periode te verlengen.
Wanneer je de woning hebt geboekt, is het afhankelijk van de boekingsbevestiging, waar je de sleutel kan afhalen. De sleutel voor de woning kan je meestal afhalen dichtbij de woning zelf. 
Je hebt de mogelijkheid om een bedlinnen pak te kopen voor uw verblijf. Dat kost ongeveer 14 euro per persoon, per verblijf. Als je dat niet wenst, moet je zelf bedlinnen, handdoeken, thee doeken en toilet papier meebrengen voor uw verblijf. 
Voor u uw vakantiewoning boekt, wordt er aangegeven, welke ekstra kosten er zijn. In de noordse landen zijn de prijzen voor uw verbruik meestal niet inbegrepen in de prijs, maar het verbruik is meestal inclusief in de prijs bij het huren van een vakantiewoning in bijvoorbeeld Zuid Europa. Je hebt ook de mogelijkheid om eindschoonmaak te kopen.   
Je kan meestal uw vakantiewoning in gebruik nemen van 16.00 uur op de dag van aankomst, en meestal moet je de vakantiewoning verlaten en de sleutel afleveren ten laatste 10.00 uur op de dag van vertrek. De korrekte tijden zijn aangegeven in de huurovereenkomst. Bij late aankomst neem je kontakt op met onze klantenservice. 
Heeft u nog niet betaald voor de reservatie, kan je die kosteloos aanpassen. Voor je de woning boekt, heb je ook de mogelijkheid om de annuleringsvoorwaarden te lezen.

Wanneer je de woning hebt betaald, wordt er een bedrag toegevoegd aan de prijs, als je uw boeking vil annuleren. Is het minder dan een paar maanden voor uw vertrek datum, moet je meestal betalen voor uw verblijf. Maar neem kontakt op met onze klantenservice, die kunnen in sommige gevallen helpen. 
Het korte antwoord is ja. In de winter is er een beperking voor de periode dat je mag verblijven in een Deens zomerhuis. Gelijktijdig moet je opmerkzaam zijn, dat de totale huurprijs moet betaald worden op voorhand, als je een vakantiewoning huurt voor langere tijd.

We hebben ook de mogelijkheid om je te accommoderen in een permanente bewoning, waar er niet dezelfde beperkingen zijn. Dat kan relevant zijn in een herhuisvesting. U bent welkom kontakt op te nemen met onze klantenservice, als u gebruik heeft voor meer informatie. 
Voor de meeste zomerhuizen en vakantiewoningen is de wissel dag op zaterdag, dus je vindt de meest beschikbare woningen bij het zoeken van zaterdag tot zaterdag. Als de woning niet beschikbaar is, kan je een andere periode aangeven of een ander zomerhuis vinden. 

Je hebt de mogelijkheid om een zomerhuis te boeken in een kortere periode, als je wacht met het boeken, tot je dichter komt bij de aankomst datum. 28 dagen voor aankomst datum wordt er geopend voor het boeken van een zomerhuis in een kortere periode. 
Responsive image

Dit is de eerste keer dat ik Campaya gebruik, aanbevolen door een vriend, en daar heb ik geen spijt van

Responsive image

Lars, Trustpilot

Responsive image

Ik kreeg ongelooflijk goede help. Ze zijn goed om op te volgen, en vlug om te onderzoeken en antwoorden. Ik heb de gewenste informatie gekregen. 

Responsive image

Ulle, Trustpilot

Responsive image Ik kan alleen goed zeggen om Campaya. Goede foto's en beschrijvingen van de zomerhuizen en een vlugge feedback Responsive image

Helle, Trustpilot