Holiday home

Vakantiewoningen wereldwijd

Verhuur uw vakantiehuis met volledige service en lage kosten.

  • Lage commissie

    Wij hebben het verhuur proces gedigitaliseerd en bieden een recordbrekende lage commissie in vergelijking met andere full-service bureaus.

  • Eenvoudig te combineren met privégebruik

    U bepaalt volledig self wanneer en hoeveel U uw vakantiehuis wilt verhuren.

  • Ontwerp U eigen service pakket

    Kies tussen verschillende diensten (zoals schoonmaak door de huurder) om de huuroplossing te ontwerpen die het best bij U past.

Begin het proces

Lijst uw vakantiehuis

Meld je aan met een paar klikken. Je kan op elke moment annuleren.

Begin het proces
Kenni Eigenaar van een vakantiehuis
Uitstekende service

"Campaya is een bedrijf dat uitzonderlijke service en veel boekingen levert tegen lage kosten."

Kia en Jacob Eigenaar van een vakantieappartement
Een flexibele huur oplossing

"Campaya levert een verhuurplatform met veel flexibiliteit. We kunnen onze verhuur oplossing zo ontwerpen dat deze perfect bij ons en onze huurders past."

Trine Eigenaar van een vakantievilla
Eenvoudig om te beginnen

"Vanaf de eerste dag hebben we met veel plezier Campaya gebruikt en met hun zeer behulpzaam team samengewerkt."

Veel gestelde vragen

Als U meer wilt weten over de vele verhuuroplossingen die wij aanbieden, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons per telefoon of e-mail.

Wij hebben elke dag van de week ruimere openingstijden om ervoor te zorgen dat je de antwoorden ontvangt die je nodig hebt. Wanneer je ze nodig hebt.

U kunt hier ook door de vragen bladeren en meer te weten komen over onze voordelige en flexibele aanbiedingen.

U bent altijd van harte welkom om ons op te bellen als U vragen heeft.

+31 85 888 6272 support@campaya.nl
08:00 - 16:00 on weekdays
Hoe start ik op?
Je kunt je snel aanmelden right here. U kunt ook contact opnemen met onze huiseigenaar adviseurs op +31 85 888 6272 of support@campaya.nl als U meer wilt weten over ons aanbod.

Onze adviseurs helpen U graag verder met al uw vragen. Ook kunnen wij U een prijsindicatie geven van hoeveel U kan verdienen door uw vakantiehuis bij ons te verhuren.

Is het nog mogelijk om mijn vakantiehuis privé te gebruiken?
Absoluut Het is geheel aan U hoeveel U uw vakantiehuis wilt verhuren. In uw privékalender bepaalt U zelf welke periodes uw vakantiehuis beschikbaar is voor boekingen. Als U zich later bedenkt en het vakantiehuis zelf wilt gebruiken, wijzigt U gewoon de beschikbare datum in de kalender en reserveert U die datum voor uzelf. U beslist zelf.
Is het mogelijk om mijn vakantiehuis het hele jaar door te verhuren?
Ja. Wij hebben een zeer efficiënte verhuurconfiguratie en werken samen met een aantal verhuur portalen om het hele jaar door een enorme zichtbaarheid van uw vakantiehuis te garanderen.

Neem contact op met onze eigen adviseurs via +31 85 888 6272 of support@campaya.nl om meer te weten te komen over uw opties.
Bieden jullie diensten aan voor pool houses?
Ja. Wij werken samen met verschillende zwembad service bedrijven en U heeft de mogelijkheid om de service partner te kiezen die uw voorkeur heeft in uw omgeving. Dit doe je eenvoudig op uw eigen verhuur site.
Kan ik mijn appartement of skihut op jullie site plaatsen of zijn het alleen vakantievilla´s?
Campaya heeft allerlei soorten eigendommen op de site. Wij helpen eigenaren van vakantiehuizen aan zee, vakantieappartementen, skihutten, hutten in het bos en alle andere soorten vakantiehuizen geld te verdienen aan hun vakantieverhuur.
In welke verkoopkanalen staat mijn vakantiehuis als ik me aanmeld bij Campaya?
Wij verhuren uw vakantiehuis via onze eigen site die in 10 verschillende talen beschikbaar is en wij zorgen voor een goede zichtbaarheid van uw vakantiehuis in meeredere landen. Wij werken samen met verschillende extern verhuur partners, zoals Google Vacation Rentals en Booking.com, en uw vakantiehuis is zichtbaar bij een extreem groot aantal huurders wanneer het te huur wordt gesteld op Campaya. De zichtbaarheid op de externe platforms is natuurlijk kosteloos en zorgt voor een groot aantal verhuur van uw vakantiehuis.
Kan ik mijn vakantiehuis tegelijkertijd op andere verhuur portalen aanbieden?
Ja. U kan uw vakantiehuis op andere platforms en kanalen verhuren wanneer uw vakantiehuis op Campaya staat. Wij hebben het gemakkelijk gemaakt om onze verhuur kalender te koppelen aan verhuur kalenders van andere portalen. Dit zorgt ervoor dat uw vakantiehuis nooit dubbel wordt geboekt, ook al staat het op meerdere portalen vermeld.
Biedt U schoonmaak opties aan?
Ja. Wij bieden hulp van professionele schoonmaakbedrijven als U de schoonmaak niet zelf wilt doen. Zonder ekstra kosten natuurlijk. De schoonmaak wordt betaald door de huurders.
Hoe wordt mijn vakantiehuis geprijsd?
Dat bepaald U helemaal zelf. Op uw eigen privé pagina past U de huurprijzen aan voor de periodes dat U uw vakantiehuis wilt verhuren. Zo bepaalt U volledig zelf hoeveel U per verhuur wilt verdienen. Heeft U advies nodig, helpen onze huiseigenaars adviseurs U graag.
Wat is het verschil tussen Campaya en andere digitale verhuurdiensten?
Campaya biedt meer dan een digitaal verhuurplatform. U kan kiezen uit een groot aantal verschillende dienstverleners op ons platform, wat uw huurervaring veel eenvoudiger en minder tijdrovend maakt. Kies tussen diensten zoals schoonmaak door de huurder, tuinonderhoud, onderhoudsdiensten en nog veel meer. Alles is eenvoudig te beheren in uw Campaya-account.

Har du spørgsmål, så ringer du bare

Campaya kundeservice
+31 85 888 6272 support@campaya.nl
08:00 - 16:00 on weekdays