Vakantiehuis Sättra

...Lees meer

Vakantiehuis in Sättra, samen met uw (klein) kinderen, familie, vrienden, of een grote groep. Kies uit een selectie van 1 vakantiehuizen in Sättra

Start je dag met een heerlijk ontbijt op het terras, wandel vanuit uw vakantiehuis zo het strand op of neem een duik in uw eigen (binnen) zwembad. Ontdek de vrijheid van je eigen vakantiehuis in Sättra.

Huur een vakantiehuis in Sättra bij Campaya.nl en geniet van een ideale zomervakantie. Vakantiehuis Sättra heeft een goede infrastructuur op het gebied van wandel- en fietsroutes. Deze routes lopen door steden, plattelandsgebieden en sommigen langs de kust.

Op het einde van de dag, geniet van een biertje samen met vrienden en familie, op het terras van uw vakantiehuis Sättra. Later op de avond, een lekkere barbeque en puur genieten van het zomerweer en elkaars gezelschap.

Vakantiehuizen Sättra liggen verspreid door het hele land. Een gemiddeld vakantiehuis Sättra beschikt over 4 tot 6 bedden. Maar er zijn natuurlijk ook grotere vakantiehuizen te vinden. Voor groepsvakanties of families hebben we vakantiehuizen Sättra dat ruimte bieden aan tot soms wel 12 personen.

Vakantiehuis in Sättra is een vakantie zonder zorgen en genieten van elkaar!

Zomerhuis Sättra

Huur een zomerhuis in Sättra We hebben zomerhuizen in Sättra gezameld van zowel zomerhuis bureau’s als de private verhuurders op onze site, zodanig u vlug en eenvoudig een zomerhuis Sättra kan vinden dat best past voor uw perfecte vakantie. Bij Campaya zomerhuis verhuring hebben we vele jaren duizenden zomerhuis gasten geholpen met het vinden naar het perfecte zomerhuis in Sättra. Campaya.nl is een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke vakantiewebsite. Je kan veilig uw zomerhuis Sättra boeken in ons digitaal reservatiesysteem.

Als u de betaling heeft voltooid, ontvang je op korte tijd de nodige papieren met alle nodige informatie over uw verblijf.

Met andere woorden ben je verzekerd een hoog serviceniveau en veilige ervaring, bij het huren van een zomerhuis Sättra met Campaya.nl

We hebben een grote keuze aan vakantiehuizen, vakantiewoningen, vakantieparken, vakantie appartementen, bungalows, strandhuizen, ideaal voor families, singles, romantisch weekendje weg of groepsvakanties.

Kies uit een selectie van 1 zomerhuizen in Sättra Gebruik de zoekpagina links en filter uw keuze voor een self-catering accommodatie.

Een zomerhuis Sättra brengt mensen en familie samen en is zonder twijfel een vakantie die je nooit vergeet. Het geeft goede, oude herinneringen zoals onze kinderjaren, die we kunnen doorgeven aan onze kinderen. Een zomerhuis vakantie in Sättra is enorm populair. Niet alleen in de zomermaanden maar ook in de herfstvakantie, wintervakantie, paasvakantie, kerst en nieuwjaar.

Zomerhuis Sättra is uw garantie voor een zorgeloze vakantie!

Periode Gasten Slaapkamers Filtreren
Toon kaart
1 woningen gevonden
 • id: nss41025

  • Appartement
  • 5 Personen
  • 2 Slaapkamers
  • 1 Badkamers

  Mooi vakantieappartement. De huiseigenaar woont in een apart deel in het huis met een aparte ingang en eigen terras. Het vaakntiehuis bevindt zich in de buurt van Färjestaden.