3 van de beste bezienswaardigheden in Utrecht (2024)

Je bezoek aan Utrecht begint hier!!!Utrecht is het bruisende en kloppende hart van Nederland, een eeuwenoude universiteitsstad gebouwd rondom de Domtoren. 


Utrecht is een stad die goed te bereiken is. Dat is alvast een voordeel aan de stad Utrecht. 

Het heeft naast een bruisende stad, veel buitenwijken waar je terecht kan om de rust op te zoeken.

Utrecht is afgeladen met leuke eetcafés en restaurants. In welke straat je ook loopt er is altijd iets speciaals te vinden. 

Naast heerlijk eten in een restaurant, heb je in Utrecht de mogelijkheid om in een stadspark te genieten van een lunch of zelfs een picknick.

Het Zocherpark is een van de oudste parken in Nederland. Je zou naast wandelen door het park, ook met een bootje kunnen genieten van het uitzicht.

Shoppen in Utrecht is in één woord super!!! Langs de grachten en autovrije binnenstad liggen de meest uiteenlopende winkels en boetiekjes. 

Het centrum van Utrecht is klein genoeg om wandelend te ontdekken, maar groot genoeg om u dagenlang te vermaken met kunst en cultuur.

Laat je inspireren!


TREEKER TREKS

Treeker Treks is gespecialiseerd in (lig) fiets arrangemanten Foto: www.treekertreks.nl

(Lig) fietsen of trikken bij Treeker Treks...

De eerste meters gaan nog wat wiebelig, maar al snel heeft iedereen de slag te pakken.

Fietsen op een ligfiets is een hele nieuwe uitdaging!!! Fiets een paar uurtjes samen of met een groep door de mooie omgeving van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei.

Of ga een hele dag op pad gecombineerd met andere activiteiten. Treeker Treks zit VOL LEUKE IDEEÊN!!!

Treeker Treks heeft veel leuke groepsarrangementen. Bezoek bijvoorbeeld verschillende bedrijven met streekproducten.  Na een rondleiding lekker proeven, mmm!

Ga naar het mooie Amersfoort, waar de rondvaartboot al op jullie wacht. Of combineer jullie fietstocht met de oeroude sport klootschieten.

Iets heel anders is de trikke, een elektrische driewieler waar je op staat. Hiermee swing je met zo'n 25 kilometer per uur door de omgeving.

Hartstikke leuk voor een avontuurlijk uitje. Deze tochten maak je onder begeleiding en kan je natuurlijk ook combineren met andere activiteiten.

Een fantastische activiteit geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.


VR ESCAPE ROOM TIME

Escape Room Time gaat je omver blazen!!! Foto: www.escaperoomtime.nl

EEN ESCAPE ROOM IN UTRECHT, MAAR DAN ANDERS!!!

Er zijn inmiddels al honderden escape rooms te vinden in Nederland, welke is nou écht anders? Escape Room Time dus!!!

Reis door de tijd in onze VR Escape Room Time, beroof het Spaanse Muntgebouw in La Casa de papel of schiet op een leger aan zombies in onze Virtual Reality Shooter!

VIRTUAL REALITY GEMIXT MET EEN ESCAPE ROOM?

Wij laten je niet alleen Virtual Reality op een totaal andere manier ervaren, maar moedigen je ook aan om als team samen te werken.

De Real life puzzels kunnen bijvoorbeeld alleen worden opgelost door informatie te gebruiken uit de virtuele wereld en andersom.

Bovendien hebben wij ook gave, spannende Virtual Reality games die geschikt zijn voor allerlei groepen!

ESCAPE ROOM OP LOCATIE

Een mobiele escape room bij jouw op locatie? Ideaal, je hoeft niet speciaal naar Utrecht te komen om een escape room te spelen, zij komen gewoon naar jou toe!!!

Neem een kijkje op hun website voor meer informatie: www.escaperoomtime.nl


THE MAXX VEENENDAAL

De beste indoor activiteiten onder één dak!!! Foto: www.themaxx.nl

WAT IS DE MAXX VEENENDAAL

De ultieme plek voor ontspanning en avontuur, dat is The Maxx Veenendaal. Of je nu gaat Karten, Jumpen, Lasergamen, Glowgolfen, Poolen, Darten of een stap zet in The Battle-, Flashcape- of Escape Rooms.

De perfecte plek voor een adrenalinerush!!!

Wat de gelegenheid ook is, The Maxx is de perfecte locatie voor: bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, teamuitjes, kinderfeestjes en familiefeesten.

Zij bieden de mogelijkheid om vergaderingen en één of meer activiteiten te combineren. 

Tussendoor is het mogelijk om te lunchen of tafelgrillen in hun restaurants of een borrel op het horecaplein te nuttigen.

TIP: combineer een adrenalinekick met een ontspannende activiteit. 

Met de combideals is The Maxx voor iedereen een dagje uit op maat!

The Maxx Veenendaal is 7 dagen per week geopend, ligt centraal in Nederland en beschikt over 200 parkeerplaatsen waar je gratis kunt parkeren!!!

Haal het maximale uit je dag en Go To The Maxx!!!